VHIA News

Mystery Box Quiz Results 2017

by Susanna Richardson | Dec 20, 2017
As the VHIA 2017 Mystery Box Quiz comes to a close, we are happy to announce the following winners for each division, as well as the results for the quiz questions below. If you have any queries regarding the quiz, please email vhia@vhia.com.au.

Winners

  • Metro Division 1 - Louise Vecchi & Marie Muir from Alfred Health
  • Rural / Regional Divisions 2 & 3 - Stephanie Hosking - Goulburn Valley Health
  • Community Health Division 4 - Sharon Read from Cohealth Footscray

Mystery Box Quiz Answers

1) Mystery Box Item #1 - Toy Soldier
Answer: Nurse & Midwife Patient Ratio Improvement Taskforce



2) Mystery Box Item #2 - HP Sauce Bottle
Answer: Allied Health Professionals



3) Mystery Box Item #3 - Mr T Bobble Head Doll
Answer: Right of Entry



4) Mystery Box Item #4 - Golden Gnome
Answer: Fixed Term Contracts



5) Mystery Box Item #5 - Kiss Record Album

Answer: Accident Makeup Pay



6) Mystery Box Item #6 - George W Bush
Answer: Transition to Retirement



7) Mystery Box Item #7 - Half an Apple

Answer: The VHIA Community App



8) Mystery Box Item #8 - The Bert & Patti Newton Family Album
Answer: Carer's Leave



9) Mystery Box Items #9 - Smoking Pipe & Benedict Cumberstitch
Answer: Disciplinary Procedures



10) Mystery Box Item #10 - Tony Abbott
Answer: Redundancy



11) Mystery Box Item #11 - Flexi Ball

Answer: Flexible Work Arrangements



12) Mystery Box Item #12 - N.W.A Straight Outa Compton Album
Answer: Doctors' Log of Claims



13) Mystery Box Item #13 - Larry from the 3 Stooges Figurine
Answer: Medical Scientists Agreement



14) Mystery Box Item #14 - Portrait of Bill Murray in Military Uniform
Answer: Higher Qualifications for Allied Health Professionals



15) Mystery Box Item #15 - Flat Bouncy Ball
Answer: Fit for Work



16) Mystery Box Item #16 - Scuffy the Tugboat Book
Answer: Agreement Interpretation



17) Mystery Box Item #17 - Star Wars Storm Trooper
Answer: Workplace Bullying & Harassment



18) Mystery Box Item #18 - SPC Can of Baked Beans

Answer: Statewide Classification Committee




Bonus Round Questions

19) Which one of Tim's side professions was not mentioned by Stuart in the Podcasts?
Answer: Toy Ninja Collector & Enthusiast



20) What is the name of VHIA's Golden Gnome?
Answer: Tito